Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új tervek, nagy kezdetek, a magvetés időszaka…

2016.10.03

Azért voltam ennyire gyors (máskor csak december környékén írok a következő évről), mert a fentmaradó pár hónapban lesznek még "érdekes", erőt és hitet próbáló helyzetek a nagyvilágban és szűkebb környezetünkben. Szeretném, ha legalább ti könnyebben, felkészültebben vennétek az akadályokat! Nem tud ugyanis valami jó elkezdődni, ha tele az életünk a múlt szemetével...
No, akkor lássuk! Íme az elemzésem:

2017-ben egy új 9 éves ciklus veszi kezdetét. Amit ebben az évben gondolunk, eldöntünk, csinálunk, meghatározza majd a következő esztendőinket. Nem állítom, hogy mindez könnyű, de mivel a Nap erejét kapjuk hozzá, mindenképpen nagy erők támogatnak majd bennünket. A házépítésnél is fontos, hogy biztos és szilárd alapokra húzzuk fel a falakat. Ezt a folyamatot pedig nem szabad elsietni! Mindent a megfelelő időben és helyen kell megtennünk. 
Van még pár hónapunk a 9-es esztendőből, ráadásul a szeptember hónap is 9-es energiával bírt. Most különösen fontos észnél lennünk úgy, hogy ne az ego, hanem a megérzéseink vezessenek! Amit még nem tettünk le, tegyük le! Amit/akit még nem engedtünk el, engedjük el! Figyeljük, merre terelgetnek bennünket és ha minden jel arra mutat, hogy van még mit kitakarítanunk az életünkből, tegyük meg! Ha az Ég söpri ki helyettünk – márpedig kisöpri –, sokkal fájdalmasabb lesz. Haladjunk az árral, helyezkedjünk rá az idő és a sors hullámaira! Nem tud valami megfelelően elkezdődni, ha még ott a régi! Vetni is csak olyan földbe tudunk sikeresen, amit alaposan gyomtalanítottak és elboronáltak, ugyebár… 
Szeptember hónap azoknak volt nagyon kemény, akik csökönyösen ragaszkodnak az elveikhez és nem figyelnek az energetikai folyamatokra. Ha túl vagyunk a nehezén, lehet előkészíteni a 2017-es energiákat, lehet tervezni, lehet álmodozni. Mit akarok másképpen a következő 9 évben? Hol és kikkel akarok dolgozni? Kivel és hogyan szeretnék élni? Milyen változtatásokra vágyom egészségügyi, testi területeken? Ha van célod (lehetőleg írott, dátumhoz kötve), akkor jönnek hozzá a megoldások is. Nem lehet úgy élni, hogy „belelövök már az erdőbe, hátha beleszalad egy nyúl”...

2017: 2+1+7=10/1
1-es esztendőben mindent megújíthatunk, mindent új alapokra helyezhetünk. Munkahelyet, társat, kapcsolatokat, egészséget stb. MINDENt! Jó hír, hogy kapjuk hozzá az ERŐt, a megoldásokat is. Egy nehézség van benne: választanunk kell. Ha ezt nem tesszük, az önsorsrontás, és cipelhetjük tovább azt, ami eddig sem működött. Újabb 9 évig... Ugye, ezt senki sem akarja? Arról se felejtkezzünk el, hogy égi segítőinknek mindig van egy jobb megoldása annál, mint ami nekünk valaha is az eszünkbe juthatna! 
A megújulás, a magasabb szintre emelkedés, az újrakezdés természetesen nemcsak az egyének életében lesz jelen, de a gazdaságban, az egyes országok vezetésében, a politikai életben is. A sötét, a romboló, az egoista dolgoknak pusztulniuk kell! Csak azok a dolgok működhetnek most már, amelyek számos ember életét segítik, és magasabb minőségbe emelik. Ezért viszont tennünk kell, ne várjuk a sült galambot a szánkba repülni!
1-es esztendőben gyakran érezhetjük magunkat egyedül, de nem leszünk magányosak. Ha jó döntéseket hozunk (azokat pedig valóban egyedül kell), számos új kapcsolat, ismeretség érkezik az életünkbe. Sok gyermek fogan ebben az évben, számos fontos lelki társi kapcsolat szövődik. Nem feltétlenül életünk párjára kell itt gondolni, hiszen egy igazi barátnál nem lehet jobb a világon. És a párod egyben a legjobb barátod is kell(ene), hogy legyen. Nemde? 
Hogyan tudsz jól választani? Vezéreljen a szíved, ne pedig a megszokásaid, a sérelmeid, a félelmeid, az egód! A megérzések, a női oldalunk, mások támogatása, érzelmeink felvállalása az egész évezred feladata. (20-as minőség)

17/8: plutói energiák. Nagy magasságok, nagy mélységek megélése. A Plutó nagy változásokat hoz az életünkbe, de az előjel nem mindegy. A 8-as szám eleve magában hordozza az igazságszolgáltatást, tehát ha valaki mások kárára, rombolóan tör előre az 1-es esztendőben, az nem kerülheti el a büntetést. Senki ne gondolja azt, hogy sebezhetetlen és bármit megtehet! Nagyon gyorsan „visszanyal a fagyi”, és a pökhendi illető valójában saját magát nyírja ki. Akár képletesen, akár szó szerint! Alázattal, szolgálattal, folyamatos önértékeléssel többre megyünk. A Plutó hatására folytatódnak a váratlan természeti csapások, a szélsőséges időjárás. Ahol a természet rombol, ott bőven van rombolni való!
A Tarotban a 17-es lap a Csillag kártyája. Reményt, bölcsességet, az összefüggések meglátását jelenti. Olyan dolgokat tudunk sikerre vinni, amelyek hosszú távra szólnak. A bizalom és a türelem (a csoda akkor jön el az életünkbe, amikor nem is számítunk rá) nagyon fontos ebben az időszakban.Hinni, bízni, cselekedni kell, és áldozatot is kell hoznunk. Ne gondoljon senki nagy dologra, a lényeg a felajánláson van.Csak azzal bőkezű a sors, aki maga is az... Aki a felsoroltak szerint indítja az évet, gyorsan (3 hónapon belül) nagy változásokra számíthat az életében. A jó hír pedig az, hogy akik már 2016 utolsó negyedévére alaposan nagytakarítottak az életükben, levonták a tanulságokat, elengedték a felesleges dolgokat, azoknak akár már idén el tud kezdődni a 2017-es év változásoktól dús áldássorozata!
Kezdeményezőnek, erősnek és okosnak kell lennünk minden helyzetben. Ez persze némelyeknek gondot okoz, de az élet folyamatos változás. Ha más eredményt akarunk, folyamatosan változnunk kell.

Az 1-es esztendő energiáját a januárban, az októberben, bármelyik hónap 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án született emberek, illetve a 7-es és 8-as személyek, valamint a 19/10/1 vagy 28/10/1 vagy 37/10/1 vagy 46/10/1-es és a 17/8-as sorsszámmal rendelkezők érzik majd a leginkább. Akik számmisztikai képletében sok az 1-es, vagy nevük rezgésében is uralkodó ez a szám,nekik is többszörös erővel hat majd a 2017-es esztendő energiája. Akiknek pedig éppen 1-es személyes évük van, duplán a Nap energiájának áldását élvezik. Még ha nem is gondolják ezt mindig áldásnak...

Összegezve: 2017 mindenki életére nagy változásokkal bír majd. Az energiát, a megoldási lehetőséget megkapjuk, csak döntenünk kell. Másokra tekintettel kell lennünk, az egoista szemlélet most főleg bukásra van ítélve. Alázattal, nyílt lapokkal érdemes játszani, és nem szabad zsugorian viselkedni. Némi áldozat, sok hit, pozitív hozzáállás és CSELEKVÉS. Ezek a kulcsszavak a következő esztendőhöz. 
Kívánok mindnyájatoknak áldott újrakezdéseket, csodás gyógyulásokat, örömteli sikereket és boldog kapcsolatokat! Okosan, tettre készen, alázattal...

ZOÉ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23829
30 nap: 824
24 óra: 12