Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk az 5-ös számról?

2017.05.09

A JUPITER százszor akkora, mint a Föld. Ez máris megmagyarázza azt a tényt, hogy az 5-ös személyiség (a jupiteri ember) miért olyan optimista. Igazi életművész. A jó kisugárzású 5-ös személy (5-én, 14-én, 23-án született) bevonzza a maga szerencséjét. Amiért egy 4-es végigküzdi az életét, azt az 5-ös tálcán kapja a sorstól.

Mozgalmas élete van: sokat költözik, sehol nem érzi magát igazán otthon. (Ha születési számaiban kettőnél több 5-ös is előfordul, az rendszeres külföldi tartózkodásra utal.) Folyamatosan „menekül”. Semmihez és senkihez nem kötődik. Érzelmi kapcsolata igen ritka, kívül marad a saját párkapcsolatán.  A szabadság a lételeme, de ezt megadja társának is. Habár független típus, de ha valakit valóban megszeret, mélyen képes szeretni. Szellemi és spirituális értelemben jó szülő. Kedves, figyelmes, odaadó. Olykor hatalmaskodásba csap át. Az is előfordul, hogy komolyabb teljesítményt vár el, mint ami reális lenne. Gyermeke érzelmi kitöréseit viszont nem tolerálja.

Szórakozott ember, aki szétforgácsolja az erejét. Művészi szinten műveli az elfoglaltságokat. Nagyvonalú, bőkezű, szétszórja a pénzét. Kibillent állapotában felelőtlen, teljesen megbízhatatlan.(Az 5-ös férfit gyakran el kell tartani.) Mindenhonnan elkésik. Eléggé trehány típus. a környezetére nem fordít kellő figyelmet. Mondjuk: nincs is rá ideje. Meg aztán előnye sem származik belőle… Néha fárasztó őt hallgatni, ha beszél. Az elmélkedés a lételeme. Sok bölcsesség van benne, de olykor túlságosan misztifikálja a lélek szabadságát. Hívő ember. Misztikus filozófus. Viszont kiváló a humora!

Szívesen burkolózik hallgatásba, fontos számára az egyedüllét. Így töltekezik. Kevés igazi barátja van, mivel hiányzik belőle a lelki mélység és együttérzés. De keveseket is enged közel magához. Vérig lehet sérteni, ha leostobázzuk. Rossz formájában tud nagyon kritikus, távolságtartó, konok és fukar is lenni. Hosszú távú terveket nem készít. Élvezi a jelen pillanatát. Fő mozgatórugója a belső üresség elkerülése. Fontos számára a korrektség.

Személyisége ideális papi, tanítói, gyógyító vagy pl. lovászi munka betöltésére.

Tipikus állata: ló, delfin, tengeri csikó

Betegségei: miómák, ciszták, daganatok, cukorbetegség, májproblémák. Utóbbit az okozza nála, ha rosszindulatának teret ad.

Az 5-ös gyermek (májusban született) imád egyedül lenni. Sokat olvas vagy éppen a gyűjteményeit rendezgeti. Jó képességű, érdeklődő tanuló. Sokat kérdez. Kívülállóként, megfigyelőként gyűjti össze az információkat. Már gyermekként rájön: „Sok mindent észre lehet venni, ha figyel az ember.” Gyakran úgy gondolja, hogy irányítják, ráerőltetnek dolgokat, vagy éppen nem is vesznek róla tudomást. Félelmei palástolására pókerarcot vesz fel. Kerüli a konfliktushelyzeteket, mert rendkívül érzékeny.

5-ös küldetése van minden 5-ös, 14-es, 23-as, 32-es, 41-es és 50-es egyénnek. (A születési év-hónap-nap egy számjegyre való redukálása.) Pl.: 1975. 05. 23. = 32/5

5-ös évben semmin sem szabad csodálkozni. Bármi megtörténhet: váratlan haláleset, zűrzavaros dolgok. Szerelmi téren rengeteg a kihívás. Ha ebben az évbe alakul ki egy kapcsolat, nem lesz tartós. Állandó mozgásban, utazásban vagyunk. Akár külföldre is. Költözésre viszont jó év. A pénzgyűjtés ilyenkor lehetetlen, viszont érdemes lottózni, mert Jupiter szerencsével segít. Munkaügyben meg sem kell mozgatni a szálakat, az ajánlatok találnak ránk. ZOÉ

 

 
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23829
30 nap: 823
24 óra: 12