Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 9-es számról?

2017.09.03

 

A 9-es számnak a NEPTUNUSZ bolygó a megfelelője. Ez a legmagasabb szám a sorban. Magában hordozza a múltat, a jelent és a jövőt.

Képviselője együttérző, önzetlen, békés, empatikus és nagylelkű ember. Sokszor nem is a saját életét éli, inkább másokét. Kiváló médiumi képességeivel ugyanis felvállalja a többi ember problémáját. Miközben mások igazságát keresi, csak a saját igazságát ismeri el. Legnagyobb gondja, hogy a földi kihívásait nem akarja felvállalni. Nem érdekli a pénz, pusztán szellemi vágyai vannak. (Megjegyezném: a bosszúállását is ily módon éli ki. Passzív agresszor, érzelmi zsaroló)

A 9-es személy nagy békebarát, nem ítél előre, döntőbírónak azonban nem jó. A pletykálkodás sem jellemzi, de gyakran szórakozott. Fontos számára a rutin. Idegesíti, ha kizökkentik ebből.  Lassú, körülményes, lusta, nem igazán hatékony ember. Gyűlöli a változást. Amolyan mai „Pató Pál”.  Számos gyűjtő és tévénéző kerül ki közülük. Nem dönt könnyen, a másik ember döntését viszont annál szívesebben kritizálja. Mindezt kendőzetlenül teszi, ő azonban megsértődik, ha visszakritizálják. A legsértődékenyebb típus, akár a hisztiig is elmegy. Könnyen sírva fakad.

Gyakran hagyja el a dolgait és nagyon feledékeny. Víziókat, látomásokat annál gyakrabban átél. Mások számára egyfajta megfoghatatlan világban él, gyenge idegrendszerrel.

Szívós, hosszú életű ember, aki halkan és dünnyögve beszél.

A 18-án született 9-esek a két szám hatására (1=Nap, 8=Mars) sokkal harciasabbak, határozottabbak, mint a sima 9-esek. Katona, amazon típusok. Anyagias beállítottságuk révén könnyebben kijönnek az apátiából és a lustaságból, de túlzott keménységük mögött ott lapul a gyakran bizonytalan, egyedüllétre áhítozó és elvágyódó lélek. Olykor saját magát sem könnyű megértenie és elviselnie, hiszen az anyag és a szellem folyamatosan háborút vív benne... 

A 9-es szülő támogató, kedves és melegszívű. Néha talán túlzottan is engedékeny és nem eléggé irányadó.

Fizikálisan jellemző rá, hogy nagyok a fülei (jelképe: az elefánt) és nagyok a lábai, mivel bizonytalanul érzi magát a földi világban. Tökéletességmániája érdekében inkább „lebeg”, akár alkohol és kábítószer befolyása alatt is. Talán emiatt is imádja a repülőket.

Tipikus állata: mélytengeri rejtőzködő állatok

Betegségei: szenvedélybetegségek, mérgezések, allergia

A 9-es gyermek (szeptemberben született) úgy érzi, nem vesznek róla tudomást. Nem fontosak a gondolatai, az érzései. Ugyanakkor több ölelésre, szeretetre volna szüksége. Gyakran ki is kapcsol, ha pl. vitatkoznak körülötte. Könnyen elkalandozik a figyelme, olykor még történeteket is kitalál.  Jó gyereknek tartják, hiszen elfojtja és magában tartja indulatait. Szülei között folyamatosan dráma játszódik, azok problémáit magára veszi. Engedelmes, de sokszor magában bosszankodik. Más gyerekek szívesen belékötnek, pedig rendkívül érzékeny, könnyen sírva fakad. Ellenben okos, nagyfokú művészi érdeklődéssel.

9-es felnőtt, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

9-es küldetése van minden 18-as, 27-es, 36-os és 45-ös és 54-es személynek. Pl. 1971. 9. 9. = 36/9

A 9-es esztendőben elkerülhetetlen a betegség. Lassú, kiszámíthatatlan időszak ez. Nagytakarítás megy végbe mind a szervezetben, mind a hétköznapi életünkben. Szükséges csalódásokat élhetünk meg, de ez az év segít minden, immár feleslegessé vált dolgot, személyt, jelenséget eltüntetni a további sorsunkból. A csalódások miatt önző és érzékeny lehet a környezetével, de sok szellemi elmélkedéssel, önismereti gyakorlatokkal segíthet magán. A tiszta helyzetek megteremtésével elkerülhetők a tisztulásos betegségek is. De, hogy jóval is szolgáljon számunkra ez az esztendő: váratlan pénzek állnak a házhoz! ZOÉ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 23831
30 nap: 824
24 óra: 14