Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudnunk a 7-es számról?

2017.07.01

Július (7. hónap) kapcsán elérkeztünk a nagy leállító, a nagy tanító számához: a SZATURNUSZHOZ.

Ez az energia mindig akkor jelenik meg az életünkben, ha tanításra van szükség. Éppen ezért a változást is magában hordozza. Az alkalmazkodás és az összefogottság szimbóluma, amely meghatározza kereteinket és korlátainkat is.

A 7-es személy óvatos, magának való. Gyakran emberkerülő is, mivel szereti a magányt. Fontos számára a csend, az elmélyülés, a mindent feloldó meditáció. Kevéssel beéri. Bármikor és bármennyit tud koplalni. Sovány alkata van. Tudatosan hozza áldozatait: minden nap képes lemondani valamiről, amit szeret.

Vágyódik a szeretetre, azonban ő hideg, sokszor elutasító, és a világért sem mutatja ki érzelmeit. Fél az érzékiségtől, a befogadástól. Ugyanakkor a józanság mintaképe, aki jó emberismerő és minden titkot megfejt. Fontos számára a karrier. Önmagával elégedett, másokat annál többet elemez. Ő az, aki a vesédbe lát.

Alázatosan viselkedik, miközben legbelül forrong. Az csak szerencse (főleg az egészségének), ha néha enged dühének és kifújja a gőzt.

Nagy szellemi vezető ő, aki számos dolgot megtapasztal ebben az életében. Hajlamos a halogatásra,  és egész életében menekül a kihívások elől, mert elege van a szenvedésekből. Persze, úgyse ússza meg a tanítást, amit meg kell élnie…Tapasztalatait képes átadni másoknak. Mindig óvatos terveket sző, és képes összekuszálni az amúgy egyértelmű szálakat.

Szülőként nagylelkű és lelkes. Eléggé elfoglalt, emiatt nem tud annyi időt szentelni csemetéjére, amennyit szeretne. Minden vágya, hogy gyermeke élvezhesse az élet gyönyörű adományait.

Alkalmas munkák számára: 

nyomozó, lelkész, természetgyógyász, spirituális tanító, mérnök, rendőr, remete, ellenőr

Tipikus állatai: teve, kecske, strucc

Betegségei: Nehezen betegszik meg, mivel sok áldozatot hoz. Azonban merevsége, makacssága miatt meszesedés, kövesedés, sorvadás, törések, szűkületek, mozgáskorlátozottság gyötörheti. (A gerincproblémás gyerekek szaturnuszi karmákkal születtek.) Elfojtásai miatt idegi gondokkal is küzdhet.

A 7-es gyermek örökmozgó és kalandvágyó. Folyton keresi az izgalmakat. Ravasz és zsivány a felnőttekkel. Szívesen van társaságban (nem úgy, mint a nagykorú 7-es). Arról ábrándozik, hogy felnőttként milyen szabad lesz.

7-es küldetése van minden 7-es, 16-os, 25-ös, 34-es, 43-as egyénnek. (A születési év – hónap – nap egy számjegyre való redukálása.) Pl.: 1973. 07. 16. = 34/7

A 7-es esztendő rengeteg akadályt hoz. Pesszimista és lassú év. Ellenben váratlan örökségre, pénzre, ajándékra (amiért nem kellett megdolgozni) számíthatunk. Ha 7-es éve van, tegyen meg mindent az egészsége védelmében! Számvetésre, elvonulásra és tanulásra viszont alkalmas időszak. Aki ambíciót érez könyvet írni: nosza! Bátran vágjon bele!

ZOÉ
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23829
30 nap: 824
24 óra: 12