Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Donald Trump számmisztikai elemzése

2017.02.05

 

Született: 1946. június 14.

Gyermekkor: 6         Felnőttkor: 14/5          Öregkor: 20/2

Sorsszám: 31/4   Belső én:   10/ 1          Külső én: 38/11/2  

Jelenlegi személyes éve: 2

Gyermekkor: A 6-os gyermek (júniusban született) rendkívül barátságos és szeretetreméltó. Megbízható csemete, aki előre megérzi a veszélyt. Képes szövetkezni a „láthatatlan ellenség” ellen is! Talán túlzottan is aggódik dolgok miatt, és nagyon félénk. (Ezt okozhatja az is, hogy születéskor vagy gyermekkorban valamilyen fulladással kapcsolatos trauma érte.) Gyakran problémás családból származik, ahol vagy elhanyagolták, vagy rosszul bántak vele. A 6-os gyermek családja vagy nagyon gazdag (emiatt nem jut idő a gyerekre, a szeretetre), vagy nagyon szegény (sok testvér, kevés pénz, szűkölködve élnek, küzdelem a pénzért és a megélhetésért). Anyagiak, luxus élet utáni vágya innen ered. Korán belekényszerülnek a felnőtt szerepbe, csöppet koravének.

Felnőttkor: Igazi életművész, aki bevonzza a maga szerencséjét. Ebben a jupiteri energiák segítenek neki. A 14-es 5-ös viszont a saját merevségével akadályozza meg a dolgok áramlását. Makacs, roppant kritikus és önfejű. Az érzelmek nem tartoznak az erősségei közé. Ellenben mozgalmas élete van: sokat költözik, sehol nem érzi magát igazán otthon. Folyamatosan „menekül”. Ez a párkapcsolatára is jellemző. Semmihez és senkihez nem kötődik. Érzelmi kapcsolata igen ritka, kívül marad a saját párkapcsolatán.  

A szabadság a lételeme, de ezt megadja társának is. Látszólag… Nagyon féltékeny és birtokló, negatív a szemlélete a 4-esek miatt. Olykor tud kedves, figyelmes, odaadó is lenni, de ez gyakran hatalmaskodásba csap át. Gyermekeivel szemben is! Az is előfordul, hogy komolyabb teljesítményt vár el, mint ami reális lenne. Gyermeke érzelmi kitöréseit viszont nem tolerálja.

Művészi szinten végzi elfoglaltságait. Sokat tesz anyagi vágyai elérése érdekében. Ehhez kellő erőt, energiát, kreativitást is kap. Azonban kibillent állapotában felelőtlen, teljesen megbízhatatlan. Ilyenkor nagyvonalú, bőkezű, szétszórja a pénzét.  Mivel 2 arca van, nem tudni, hogy mindezt nem azért teszi-e, mert előnyt akar kovácsolni belőle…

Szívesen burkolózik hallgatásba, fontos számára az egyedüllét. Így töltekezik. Kevés igazi barátja van, mivel hiányzik belőle a lelki mélység és együttérzés. De keveseket is enged közel magához. Vérig lehet sérteni, ha leostobázzák! Amúgy sem az, nagyon okos és csak észérvekkel meggyőzhető. Vagy még akkor sem… Rossz formájában tud nagyon kritikus, távolságtartó, konok és fukar is lenni. Nem tolerál másokat, a saját céljaiban viszont a végletekig képes hinni. Sikeres vállalkozó, politikus alkat, de kettős a kimenetele, hogy mire használja fel hatalmát.

Betegségre való hajlam: miómák, ciszták, daganatok, cukorbetegség, májproblémák. Utóbbit az okozza nála, ha rosszindulatának teret ad.

Sorsszáma: 31/4. A 4-es szám a FÖLDé. Képviselője munkamániás, kötelességtudó, kiszámítható és pontos, ugyanakkor kíméletlenül kritikus és becsületes ember. A gondot csak az okozza számára, hogy a felsorolt tulajdonságokat másoktól is elvárja, és roppant módon elszomorítja (akár fel is háborítja) az a tény, hogy sajnos nem mindenki olyan, mint ő.

Általában mindig többet dolgozik a sikerért, mint mások. Nem tolakodó, de sok szenvedés és kitartó munka árán egyre előrébb kerül a ranglétrán. Egyedül szívesebben dolgozik, mint csapatban. Az értelmetlen ügyek nem kötik le a figyelmét, a felelősséget viszont maximálisan vállalja. Sokszor még olyan dologért is, amiért nem kellene. Rugalmatlan. Az inkorrektséget azonban nem tűri! Nehéz vele vitatkozni, mert folytonos minősítésével könnyen megbánt másokat, ugyanis kíméletlenül őszinte.

Fontosak számára a megszerzett anyagi dolgok, kiválóan tud spórolni. (Kibillent állapotában ez pont fordítva igaz!) Az elhamarkodott döntés egyáltalán nem jellemző a 4-es személyiségre. Amit egyszer kijelent, annak viszont súlya van! Realitásával pillanatok alatt képes lehűteni forrófejű környezetét. Képviselője kerüli a szürkeséget, a hétköznapiságot. Felsőbbrendű megjelenése jó ízléséről is tanúskodik. Szeret szerepelni, jól bánik a szavakkal. Megosztó személyiség. Őt vagy imádják, vagy gyűlölik. Köztes állapot nincsen! A vallást elveti, helyette inkább a testét kényezteti. Csak egészséges ételeket eszik. Sokáig megőrzi fiatalos kinézetét, de a homlokránc és a száj körüli Szaturnusz-ránc egyik fő ismertetőjele. Merevsége, érzelmek nélkülisége meglátszik az arcán is.

Pesszimista beállítottságú, az öngyilkosság mégis távol áll tőle. Kibillent állapotban szenvedélybetegség gyötri: alkohol, evési kényszer stb. Ilyenkor a lustaság, valamint a bűnözésre való hajlam is uralja.

Betegségei: gerinc és csontrendszeri megbetegedések, mindenféle betegség súlyosbodása

 

Akinek az aktuális éve 2-est ad ki, életében minden lelassul. Akadályok nélkül semmit nem tud elintézni, akár segítségre is szorulhat. Anyagi „sikereket” behajthat (csőd nem várható, de annyi pénze lesz, amennyire szüksége van), viszont sok lesz az irigye és a pletykák is megnehezítik ezt az évét. 2-es esztendőben nem ajánlott erőszakoskodni, a családdal kellene foglalkozni! Párkapcsolati problémák, páros szervek megbetegedése jelentkezhet, ha valaki ellenáll a 2-es év energiáinak. (Hold hatása.)

Belső én: 10/1  Nap, férfias energia. Vezetői képességek, makacs módon ragaszkodik az elveihez. Az anyag, az ego irányít.

Külső én: 38/11/2 Hold, női energiák. Barátságosabbnak, kommunikatívabbnak mutatkozik, mint amilyen valójában. Ez a kettősség (ÁLARC) az 1-es és 2-es számok hatása miatt saját magát is folyton marcangolja. (A benne lévő Férfi és Nő hadakozása. A női energiákat valamiért nem akarja elfogadni még magában sem. Kár, mert sokat segítene neki! Amit pedig elfojtunk, az úgyis többszörös erővel fog feltörni, ugyebár...)

Öregkor: 20/2. Egy 70 éves ember esetében már bőven beszélhetünk erről is. A családdal kellene foglalkoznia, gondoskodnia az elesettekről, a betegekről. Háttérbe vonulással, médiumi rálátással, megérzésekkel segíteni a környezetét. Semmiképpen sem rivaldafényben tündökölni! Manipulál másokat, gyakorta nem pozitív cél érdekében. Ha mégsem kapja meg azt, amit akar, csak a Jóisten mentsen meg a bosszújától! Nem szerencsés szám a 20-as. Akadályokat, késedelmeket jelez.

 

A teljes képlet (többletek és hiányok) alapján az alábbi összegzést tenném: Rendkívüli koponya, akinek vág az agya, mint a borotva. Okos, tájékozott, viszont roppant erőszakos, agresszív és csökönyösen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Szigorú, kritikus és gyakran érzéketlen. Nehéz (vagy talán nem is lehet) kibillenteni az általa választott útról. Fél az elmúlástól, attól, hogy bárkit vagy bármit elveszíthet, amit már birtokol. Bármire képes, hogy mindezt megtartsa! Kiváló színész, aki bármilyen szerepet eljátszik, ha szükség van rá. Nagy gavallér, aki a nőket leveszi a lábukról, ért a csábítás módszereihez. Nem annyira a szenvedélyessége, mint inkább a gazdagsága vonzza a hölgyeket az ágyába. Habár kapott az életébe kiváló megérzéseket, nem igazán a tudatalatti irányítása alapján él, inkább nagyon is tudatosan! Gyermekkorában kemény helyzeteket él át, és volt kapcsolata a másik világgal. Mindkét oldallal! Jelenleg a siker, a hírnév, a csillogás, a hatalom birtoklása hajtja. Igaz, mindenért keményen megküzdött, de az elengedés nem az erőssége. A felgyülemlett mérget és dühöt sem tudja megfelelően megélni, kiadni magából. Fordítva kommunikál. Nem a szavainak kell hinnünk, hanem ami mögötte van.

Kétélű fegyver ez az ember! Már nem kellene előtérben lennie, inkább hátra lépni és szellemi tudásával, összegyűjtött tapasztalataival (akár előadásokon, akár könyveken keresztül) segítenie az emberiséget. Megfelelő kommunikációval hatalmas szellemi tanítója lehetne a világnak. Kellő önismerettel, alázatra való hajlandósággal és áldozatkészséggel. A kérdés csak az: Milyen előjelű lesz ez a tanítás? És mit von maga után?

Trump képlete jelenlegi évében és életkorában egyfajta lezárást jelez. Valaminek a végét. Vajon minek a végét? Esélyes arra, hogy valamilyen módon korlátozni fogják a ténykedését, ha nem a sorsát éli.  Pl. lebénul, szívinfarktus, agyvérzés, baleset stb. formájában.

 

Elnökké való beiktatásnak napja: 2017. január 20-án, ő az USA 45. elnöke.

2-es év, 3-as hónap, 5-ös nap. Nem a valós sikerek éve. Átvágják, ha nem figyel eléggé. Mégis központban, csilivili körülmények közötti beiktatás (látszat), közszereplés; váratlan és kiszámíthatatlan eseményekkel járó nap. Ingerlékenység, kapkodás jellemzi.

45=9. Anyag és szellem egyszerre. Lezárás, vége valaminek, tisztulás. Kemény, kihívásokkal teli, mégis szerencsés kimenetellel támogatva.

És ha még azt is hozzáteszem, hogy mindez fogyó Holdnál történt… ZOÉ

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23829
30 nap: 823
24 óra: 12