Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszédes számok, avagy színezd újra…

2016.09.01


Számmisztikai szempontból mindenkire hatással van az adott év energiája, de egyáltalán nem mindegy, hogy ezen belül ki-ki melyik személyes évében jár. Minden szám kapcsolatban áll egy-egy bolygóval, és a személyes évünkben jó tudni, hogy: Milyen energiákat tudunk „meglovagolni” vagy épp’ széllel szemben haladunk-e?

Hogyan tudjuk kiszámolni az aktuális évünket? A születési hónapunk-napunk számainak egyenként összeadott eredményéhez - születésnapunktól kezdődően - adjuk hozzá a 2016-os esztendő 9-es minőségét! Ezt a számot is egy számjegyre egyszerűsítjük, és így kapjuk meg az aktuális személyes évet. (Akinek még ezután jön a születésnapja, az a tavalyi év 8-asát adja hozzá a születési hónap és nap egy számjegyre redukált összegéhez!)

No, akkor lássuk részleteiben, mi jellemző az egyes személyes évekre? 
1: Ez az egyik legjobb év (ha nem a legjobb!), hiszen egy újabb 9 éves ciklus veszi kezdetét az életünkben. Minden szinten változást tapasztalunk. Költözhetünk, utazással járó munkát kaphatunk, jó változások történnek a munkahelyen. Kiváló ez az év vállalkozás indítására is. Több út nyílik meg előttünk (munkahely, hosszú távú párkapcsolat, gyerekvállalás). A lényeg az, hogy választanunk kell a bőség zavarában. Kifejezetten ront a sorsán az, aki nem meri meglépni az 1-es év nyújtotta lehetőségeket, vagy ami még ennél is rosszabb: észre sem veszi őket. A NAP vezető ereje minden területen segít minket!
2: Minden lelassul. Akadályok nélkül semmit nem tud elintézni, akár segítségre is szorulhat. Anyagi „sikereket” behajthat (csőd nem várható, de annyi pénze lesz, amennyire szüksége van), viszont sok lesz az irigye és a pletykák is megnehezítik ezt az évét. Persze ezzel nem kellene foglalkozni! 2-es esztendőben ne erőszakoskodjunk, inkább forduljunk a családunk felé. Nőgyógyászati, párkapcsolati problémák kialakulása lehetséges. Terhességre is alkalmas ez az időszak. Ha azonban nem 1-es évben fogant a gyermek, valószínűleg csak besikerült terhességről van szó… A HOLD évében a családra kell költeni: pénzt, időt, energiát.
3: MERKÚR évében természetesen a kommunikáció áll a középpontban. Karrierépítésre és házasságkötésre kiváló időszak. Ha azonban ekkor indul egy kapcsolatunk, az nem lesz tartós. Rengeteg mozgás, utazás, változás van az életünkben. Számos meghívásnak kell eleget tennünk, de tudni kell nemet mondani is. A sok buli és pörgés egy idő után kikészíti az embert! A 3-as energiája szétforgácsolhat bennünket, így erős a balesetveszély is, mivel gyors és kiszámíthatatlan események történnek. Időt kell szánnunk a testedzésre, hogy megerősödjünk, mert utána jön a 4-es év, aminek kihívásaira muszáj felkészülnünk testileg, lelkileg és szellemileg is.
4: Nehézségek adódnak (a 2-es évnél is nagyobbak), mégsem sikertelen év. Szükségünk van a rutinra, a kitartásra, a tanulásra. Ez az év ugyanis minden téren alkalmas a fejlődésre. Emiatt építkezésre és takarékoskodásra is kiváló időszak. Állást és párkapcsolatot azonban ne ilyenkor változtassunk! (Hosszú időre egyedül és/vagy munka nélkül maradhatunk…) Ebben az évben nem várt gyermek születhet (jellemzően mozgásszervi problémával), valamint figyelmeztető jellegű betegségek adódhatnak. A FÖLD energiája minden téren nehézségeket, akadályokat és késleltetéseket hoz. Viszont ha most kitartunk, stabil eredmény lesz a jutalmunk.
5: Ilyenkor semmin sem szabad csodálkozni. Bármi megtörténhet: váratlan haláleset, zűrzavaros dolgok. Szerelmi téren is rengeteg a kihívás. Ha ebben az évben alakul ki egy kapcsolat, biztosan nem lesz tartós. Állandó mozgásban, utazásban vagyunk. Akár külföldre is! Költözésre viszont jó év. A pénzgyűjtés ilyenkor lehetetlen, ugyanakkor érdemes lottózni, mert a JUPITER hatása szerencsével segít. Munkaügyben meg sem kell mozgatni a szálakat, az ajánlatok szinte maguktól találnak ránk. Merjük meglépni a változtatás lehetőségét, mert összességében jóindulatú az év rezgése. Ennek hatását csak a 6-os évünkhöz közeledve fogjuk megérteni. 
6: Az esztendő felerősíti a párkeresési és párzási ösztönt. A VÉNUSZ által támogatott ismeretség és kapcsolat tartós lesz: megérkezik a NAGY Ő! Kapcsolatban élőknek viszont válságokat hoz. Felmerül a kérdés: közös erővel egy magasabb szintre emeljük kapcsolatunkat, vagy elválnak útjaink? Ilyenkor a család központi szerepet kap. Jó időszak lakásfelújításra, lakáscserére. Valamilyen módon gyarapszik a család (gyerek születik, háziállat kerül oda), a másik oldalon viszont veszteség is megjelenik (valaki elhalálozik szeretteink, kedves ismerőseink közül). Váratlan kiadások miatt, karrier szempontjából eléggé nehéz időszak ez.
7: SZATURNUSZ rengeteg akadályt hoz. Pesszimista és lassú év. Ha vállalkozást, új projektet ekkor indítunk, akkor ne számítsunk gyors sikerre; ellenben a stabil alapok lerakásához kiváló a periódus. Váratlan örökségre, pénzre, ajándékra (amiért nem kellett megdolgozni) számíthatunk. Ha 7-es éve van, tegyen meg mindent az egészsége védelmében! Számvetésre, elvonulásra, tanulásra, önismeretre alkalmas időszak. Ha bármelyik önismereti ág vonzza, kezdje el tanulni! Ilyenkor kerüljük a társaságot, egyedül érezzük magunkat a legjobban. Meditálásra, szellemi alkotásra jó év. Aki pedig ambíciót érez könyvet írni, akkor nosza! Bátran belevághat.
8: Merjünk változtatni, hiszen ilyenkor arathatjuk le - anyagilag és erkölcsileg is - az elmúlt hét év gyümölcsét. Igazságszolgáltató év is a 8-as, így ha valamit rosszul tettünk, a karma ura most szembesít bennünket tetteinkkel. Alapjában véve szerencsés év, amikor számtalan jó lehetőségünk adódik. Azért óvatosan, mert a MARS hatása miatt a balesetveszély is felerősödik! Ha a korábbi párkapcsolati problémáinkat a szőnyeg alá söpörtük, akkor ezek most már égetően megoldásra várnak. Szalmalángszerű kapcsolatok sokasága jellemző, de egy karmikus társunk is besétálhat az életünkbe, aki nem feltétlenül a tartós boldogságot hozza el számunkra. Mit kell még megtanulnunk vagy megtapasztalnunk? Számos akadály kerülhet közénk, de ha mindkét fél elszánt és tiszta szívvel akarja ezt a kapcsolatot, akkor az égiek besegítenek a pozitív végkifejletbe.
9: NEPTUNUSZ évében szinte elkerülhetetlen a betegség. Lassú és kiszámíthatatlan időszak ez. Nagytakarítás megy végbe mind a szervezetben, mind pedig a hétköznapi életünkben. Szükséges csalódásokat élhetünk meg, de az esztendő energiája segít minden, immár feleslegessé vált dolgot, személyt, jelenséget eltüntetni a további sorsunkból. A legjobb periódus a válásra, és bár roppant fájdalmas dolog csalódni a barátokban, aminek elmúlt az ideje, azt el kell engedni! Helyet kell adnunk az ÚJnak. A csalódások miatt önző és érzékeny lehet a környezetével, de szellemi elmélkedéssel és önismereti gyakorlatokkal oldhatja ezeket. A tiszta helyzetek megteremtésével elkerülhetők az ilyenkor jellemző tisztulásos betegségek is. Öröm viszont, hogy nem várt pénzek állnak a házhoz.

ZOÉ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 23830
30 nap: 824
24 óra: 13