Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. április 8. elemzése

2018.04.05

Mostanában sokan kérdezik tőlem, mit gondolok április 8-ról. Nos, magáról ennek a napnak az energetikájáról sok mindent, ellenben nem fogok és nem is akarok jóslatokba bocsátkozni, hogy mi lesz a választások eredménye. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell, még ha nem is ezen az egyetlen napon változnak meg a dolgok... Viszont tenni tehetünk a dolgokért, ha változást vagy épp megmaradást szeretnénk.

Akkor lássuk a számokat, és együtt hatásukat 2018. április 8-án! Az alábbi számok energetikáját, és azok összefüggéseit fogom nézni:

2018/11/2    4, 8, 4+8=12/3     2+4+8=14/5

4-es hónap: FÖLD. Anyag (nem szellemi dolgokat támogat!), nehezítő tényezők, akadályok. Kiszámíthatóság, kíméletlen kritika, rutin. 

8-as nap: MARS. Harc, igazság, karma, intelligencia, jogi dolgok. Bátran lehet változtatni, mert jól sülnek el a dolgok. 

A fenti két szám egymásra hatása: karmikus történések, nehéz és kemény percek, az anyag és a szellem összeütközése. Figyelni kell a JELEKre, és főleg az EGYENSÚLY megtartására. Nem mind az, aminek látszik! Az erkölcs és a tisztaság győz a csalás és a sumákság felett! (Bárkik is próbálkoznak is csalással, hamar lebuknak. A karma ura felszínre hoz minden csalárdságot...)

4+8=12/3  Uránuszi szám a 12-es. Vad, szilaj, újító. Megújulás egy magasabb szinten, vagy teljesen új dolgok, változtatás minden téren. A 3-as merkúri szám. Gyors események, amelyben ott lapul a turpisság, a csalás lehetősége is. (Mindenképpen lelepleződés a vége a 8-as és a teljes dátum adta 5-ös szám miatt.) A kommunikáció szerepe kiemelt, színpadiasság, látványosság. Ne dőljünk be a szemünknek!

Év elején ezt írtam 2018-ról, mint a gondviselés évéről...

"...még mindig gyakran szembesülünk majd azzal, hogy milyen “nagy az Isten állatkertje”… Hányan ragaszkodnak még a hülyeségeikhez, az ego által diktált dilettáns és szánalmas hitrendszerükhöz. Mennyien akarják továbbra is altatásban tudni a többieket; ezzel uralni környezetüket, akár az egész világot. A jó hír ebben az, hogy a lelepleződés és a bukás elkerülhetetlen lesz. Az égi gondviselés ezt fogja segíteni, de ehhez nekünk is fel kell majd állni a karosszékből. A tett, a szó nálunk van, általunk lesz látható.
2018-ban egyre többen fogják felvállalni, hogy bátran fellépjenek a hazugság, az igazságtalanság és az emberiség hülyítői ellen. Bármilyen szinten és bármekkora mennyiségben is legyenek azok..."


A fentieket most is tartom. Ezen a napon, 2018.04.08-án nagy szerepe lesz a női energiáknak, a megérzéseknek. JUPITER a nagy tanító ott lesz, és mindenre figyel, mindent lát. Sokaknak kell majd szembesülniük tetteikkel (akár jó, akár rossz volt); gyors, de nem elhamarkodott döntéseket kell hoznunk. A sok kis mozaikból talán már a nap végére, de legkésőbb 2-3 napon belül összeáll a nagy egész. 
Azonban tettekre szükség lesz, úgymond: mi leszünk Merkúr és Jupiter ujja. Egy azonban biztos: a szerencsés végkimenetel lehetősége ott lesz velünk. Rajtunk múlik, hogy felkelünk-e a karosszékből, és kihasználjuk a támogató erők adta lehetőséget, hogy végre tegyünk valamit a sorsunkért. 


ZOÉ (Ez az írás szellemi termékem. Megosztása csakis az eredeti forrás megjelölésével lehetséges.)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 23830
30 nap: 824
24 óra: 13