Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018: a gondviselés éve

2017.11.17

 

Minden egyes évnek saját rezgése van. Ezek az energiák segíthetnek vagy hátráltathatnak bennünket sorsunk megvalósításában. Persze, ehhez mi is kellünk!

Az általános rezgés mellett (ami egy esztendőt ural) legalább olyan fontos - ha ugyan nem fontosabb! - a személyes évünk energetikai szerepe. (Ezt mindenki a saját születési adataiból olvashatja ki, de egy szakértő segítségével árnyaltabban is láthatók az összefüggések.)
Nézzük most részletesen, mi lesz jellemző általános értelemben a következő esztendőre!

2018=2+1+8=11/2

A 2-es szám a HOLDdal analóg. Mint ilyen, a nőiség, a nőiesség, a gondoskodás, a család, a párkapcsolat, az intuíció, a megérzések és az isteni vezettetés kerülnek fókuszba. Fontos lesz, hogy szánjunk időt a szeretteinkre, a pihenésre, önmagunkra. Nemcsak az égi gondviselés kap nagy szerepet, de a saját magunk, ügyeink, környezetünk, szeretteink gondozása is. 
Képzeljük el földművesként az előző évben elszórt magokat, elültetett új növényeket! (Aki 2017-ben nem szórt magvakat, most még megteheti, csak már nem kap olyan sok segítséget a gondozáshoz. ) Magvaink idén kezdenek kibújni, növényeink fejlődnek, egyre inkább megmutatják magukat. Természetesen a dudvák is, amelyektől meg kell szabadítanunk a kertünket. Ha pedig valamelyik magunk vagy növényünk életképtelennek mutatkozik, másikat kell tennünk a helyébe. Fontos a locsolás, a szeretetteljes gondozás, az odafigyelés a jelekre!
2-es esztendőben mindig kissé lelassulnak a folyamatok, és amennyiben rossz döntéseket hoztunk a megelőző évben, azokat korrigálhatjuk, módosíthatunk egyes elképzeléseinken. Jó rálátással és megérzésekkel a CSELEKVÉSen van a hangsúly. Aki pedig még idén sem változtat semmin sem, még 7 évig fogja ugyanazt élni, ami esetleg eddig sem működött! Természetesen ne siettessük az eredményeket, mert azok majd a következő évben jönnek el igazán. Gyorsan, látványosan. A HITen van most nagyobb hangsúly. Higgyünk MAGunkban, a jóban, a gondviselésben! Ne akarjunk mindent és mindenkit megérteni, inkább figyeljünk az üzenetekre, a jelekre és tegyük ezek szerint a dolgainkat. Az EGO most sem lesz jó tanácsadó! A túlagyalás meg főleg nem… Ha nagyon zűrös helyzetekbe kerülünk, vonuljunk félre, csendesedjünk el! Figyeljünk a szívünk sugallatára, meditáljunk! Lássuk magunkat kívülállóként a helyzetben! Mit javasolnék, ha valaki ebben a szituációban lenne? Mit mondana a gondviselés?

Most pedig szedjük szét a 2018 számait, és részleteiben is vizsgáljuk meg őket!

20/2: Az egész évezred ugyanarra a folyamatra épül, mint a 2-es esztendő. Megérzések, önzetlen szeretet, gondoskodás, nőiség, a női minőség szerepe. És mivel a 20-as szám a számmisztikában nem számít szerencsés számnak, folytatódnak az akadályok, a késedelmek, az érzelmekkel teli bizonytalan helyzetek.

18=1+8=9
9: a Neptunusszal analóg. Számos folyamat mintha takarásban lenne, de mégis megtörténnek a dolgok. Sok minden lezárul még most is, ha akarjuk, ha nem. Szellemi szám. Nem megértenünk kell a dolgokat, hanem érzéssel elengedni és kezelni. Fontos a feltöltődés, a kikapcsolódás, a pihenés. (A 3-as évre, annak pörgős mivoltára amúgy is fel kell készülnünk.) A tanulás, az önfejlesztés, a történések feldolgozása és átértékelése a folyamat része. A 9-es hajlamosít a lustaságra és a halogatásra, de szerencsére az 1-es és 8-as számokból áll össze. NAP és MARS. Előbbi: vezetés, irányítás, intelligencia, férfias erő. A 8-as: bátorság, tettre készség, harciasság, az igazságért és másokért való kiállás. Támogatja az anyagiakkal való kapcsolatunkat, a sikert és a dicsőséget. Nem fogunk unatkozni... Miért?
Azért, mert még mindig gyakran szembesülünk majd azzal, hogy milyen “nagy az Isten állatkertje”… Hányan ragaszkodnak még a hülyeségeikhez, az ego által diktált dilettáns és szánalmas hitrendszerükhöz. Mennyien akarják továbbra is altatásban tudni a többieket; ezzel uralni környezetüket, akár az egész világot. A jó hír ebben az, hogy a lelepleződés és a bukás elkerülhetetlen lesz. Az égi gondviselés ezt fogja segíteni, de ehhez nekünk is fel kell majd állni a karosszékből. A tett, a szó nálunk van, általunk lesz látható.
2018-ban egyre többen fogják felvállalni, hogy bátran fellépjenek a hazugság, az igazságtalanság és az emberiség hülyítői ellen. Bármilyen szinten és bármekkora mennyiségben is legyenek azok. 
Folyamatosan figyelnünk kell majd a megfelelő EGYENSÚLYra. Arra, hogy az együttérzés, az odaadás, az elengedési hajlam ne szüljön végül rapszodikusságot, erőszakot, pénzéhséget, sértést vagy megsértődést. (A 8-as és a 9-es energetikai különbsége okozza ezeket az ellentmondásokat.) Kell az önkontroll!


Kívánom, hogy találd meg a számodra megfelelő oldalt, és egy minden szempontból eredményes évet élj meg 2018-ban! ZOÉ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 23831
30 nap: 824
24 óra: 14