Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 számmisztikai elemzése: Új tervek, nagy kezdetek, a magvetés időszaka…

2017.01.04


Az elmúlt néhány hétben, pár hónapban voltak/vannak "érdekes", erőt és hitet próbáló helyzetek a nagyvilágban és szűkebb környezetünkben. Ugyanis nem tud valami jó elkezdődni, ha tele az életünk a múlt szemetével...
Amikor az Ég söpri ki helyettünk – márpedig kisöpri – a feleslegessé váló dolgokat, személyeket, helyzeteket, sokkal fájdalmasabb lesz. Haladjunk az árral, helyezkedjünk rá az idő és a sors hullámaira! Nem tud valami megfelelően elkezdődni, ha még ott a régi! Vetni is csak olyan földbe tudunk sikeresen, amit alaposan gyomtalanítottak és elboronáltak, ugyebár…


2016 szeptembere azoknak volt nagyon kemény, akik csökönyösen ragaszkodtak az elveikhez és nem figyeltek az energetikai folyamatokra. Ha jelenleg már túl vagyunk a nehezén, lehet előkészíteni a 2017-es energiákat, lehet tervezni, lehet álmodozni. Mit akarok másképpen a következő 9 évben? Hol és kikkel akarok dolgozni? Kivel és hogyan szeretnék élni? Milyen változtatásokra vágyom egészségügyi, testi területeken? Ha van célod (lehetőleg írott, dátumhoz kötve), akkor jönnek hozzá a megoldások is. Nem lehet úgy élni, hogy „belelövök már az erdőbe, hátha beleszalad egy nyúl”...

2017-ben egy új 9 éves ciklus veszi kezdetét. Amit ebben az évben gondolunk, eldöntünk, csinálunk, meghatározza majd a következő esztendőinket. Nem állítom, hogy mindez könnyű, de mivel a Nap erejét kapjuk hozzá, mindenképpen nagy erők támogatnak majd bennünket. A házépítésnél is fontos, hogy biztos és szilárd alapokra húzzuk fel a falakat. Ezt a folyamatot pedig nem szabad elsietni! Mindent a megfelelő időben és helyen kell megtennünk. 
2017: 2+1+7=10/1
1-es esztendőben mindent megújíthatunk, mindent új alapokra helyezhetünk. Munkahelyet, társat, kapcsolatokat, egészséget stb. MINDENt! Jó hír, hogy kapjuk hozzá az ERŐt, a megoldásokat is. Egy nehézség van benne: választanunk kell. Ha ezt nem tesszük, az önsorsrontás, és cipelhetjük tovább azt, ami eddig sem működött. Újabb 9 évig... Ugye, ezt senki sem akarja? Arról se felejtkezzünk el, hogy égi segítőinknek mindig van egy jobb megoldása annál, mint ami nekünk valaha is az eszünkbe juthatna! 
A megújulás, a magasabb szintre emelkedés, az újrakezdés természetesen nemcsak az egyének életében lesz jelen, de a gazdaságban, az egyes országok vezetésében, a politikai életben is. A sötét, a romboló, az egoista dolgoknak pusztulniuk kell! Csak azok a dolgok működhetnek most már, amelyek számos ember életét segítik, és magasabb minőségbe emelik. Ezért viszont tennünk kell, ne várjuk a sült galambot a szánkba repülni!
1-es esztendőben gyakran érezhetjük magunkat egyedül, de nem leszünk magányosak. Ha jó döntéseket hozunk (azokat pedig valóban egyedül kell), számos új kapcsolat, ismeretség érkezik az életünkbe. Sok gyermek fogan ebben az évben, számos fontos lelki társi kapcsolat szövődik. Nem feltétlenül életünk párjára kell itt gondolni, hiszen egy igazi barátnál nem lehet jobb a világon. És a párod egyben a legjobb barátod is kell(ene), hogy legyen. Nemde? 
Hogyan tudsz jól választani? Vezéreljen a szíved, ne pedig a megszokásaid, a sérelmeid, a félelmeid, az egód! A megérzések, a női oldalunk, mások támogatása, érzelmeink felvállalása az egész évezred feladata. (20-as minőség)
17/8: plutói energiák. Nagy magasságok, nagy mélységek megélése. A Plutó nagy változásokat hoz az életünkbe, de az előjel nem mindegy. A 8-as szám eleve magában hordozza az igazságszolgáltatást, tehát ha valaki mások kárára, rombolóan tör előre az 1-es esztendőben, az nem kerülheti el a büntetést. Senki ne gondolja azt, hogy sebezhetetlen és bármit megtehet! Nagyon gyorsan „visszanyal a fagyi”, és a pökhendi illető valójában saját magát nyírja ki. Akár képletesen, akár szó szerint! Alázattal, szolgálattal, folyamatos önértékeléssel többre megyünk. A Plutó hatására folytatódnak a váratlan természeti csapások, a szélsőséges időjárás. Ahol a természet rombol, ott bőven van rombolni való!
A Tarotban a 17-es lap a Csillag kártyája. Reményt, bölcsességet, az összefüggések meglátását jelenti. Olyan dolgokat tudunk sikerre vinni, amelyek hosszú távra szólnak. A bizalom és a türelem (a csoda akkor jön el az életünkbe, amikor nem is számítunk rá) nagyon fontos ebben az időszakban.Hinni, bízni, cselekedni kell, és áldozatot is kell hoznunk. Ne gondoljon senki nagy dologra, a lényeg a felajánláson van.Csak azzal bőkezű a sors, aki maga is az... Aki a felsoroltak szerint indítja az évet, gyorsan (3 hónapon belül) nagy változásokra számíthat az életében. A jó hír pedig az, hogy akik már 2016 utolsó negyedévére alaposan nagytakarítottak az életükben, levonták a tanulságokat, elengedték a felesleges dolgokat, azoknak akár már idén el tud kezdődni a 2017-es év változásoktól dús áldássorozata!
Kezdeményezőnek, erősnek és okosnak kell lennünk minden helyzetben. Ez persze némelyeknek gondot okoz, de az élet folyamatos változás. Ha más eredményt akarunk, folyamatosan változnunk kell.
Az 1-es esztendő energiáját a januárban, az októberben, bármelyik hónap 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án született emberek, illetve a 7-es és 8-as személyek, valamint a 19/10/1 vagy 28/10/1 vagy 37/10/1 vagy 46/10/1-es és a 17/8-as sorsszámmal rendelkezők érzik majd a leginkább. Akik számmisztikai képletében sok az 1-es, vagy nevük rezgésében is uralkodó ez a szám,nekik is többszörös erővel hat majd a 2017-es esztendő energiája. Akiknek pedig éppen 1-es személyes évük van, duplán a Nap energiájának áldását élvezik. Még ha nem is gondolják ezt mindig áldásnak...


Összegezve: 2017 mindenki életére nagy változásokkal bír majd. Az energiát, a megoldási lehetőséget megkapjuk, csak döntenünk kell. Másokra tekintettel kell lennünk, az egoista szemlélet most főleg bukásra van ítélve. Alázattal, nyílt lapokkal érdemes játszani, és nem szabad zsugorian viselkedni. Némi áldozat, sok hit, pozitív hozzáállás és CSELEKVÉS. Ezek a kulcsszavak a következő esztendőhöz. 
Kívánok mindnyájatoknak áldott újrakezdéseket, csodás gyógyulásokat, örömteli sikereket és boldog kapcsolatokat! Okosan, tettre készen, alázattal... ZOÉ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mór

(Sándor József Benedek, 2017.05.09 23:32)

Köszönöm szépen az elemzést, nagyon jó volt végigolvasni :) puszi üdv: Joci

 

 

Profilkép
Elérhetőség

Zoé Számmisztika

zoeszammisztika@gmail.comArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23829
30 nap: 824
24 óra: 12